Klantenkaart aanvragen

Klantenkaart: sparen voor korting bij Slagerij-Traiteur Van Roessel

Als trouwe klant van Slagerij-Traiteur Van Roessel kunt u bij iedere aankoop sparen voor korting met uw persoonlijke klantenkaart. Bij het plaatsen van uw bestelling koppelt u uw klantenkaartnummer of telefoonnummer waarop de klantenkaart is geregistreerd aan uw bestelling en zorgen wij ervoor dat de punten worden bijgeschreven. 

U ontvangt 1 spaarpunt voor iedere euro die u besteedt. Zodra u 750 punten heeft gespaard, ontvangt u een kortingsbon van €7,50. Deze kortingsbon kunt u bij een volgend winkelbezoek verzilveren; het bedrag wordt dan in mindering gebracht op uw aankopen. Dit kan niet op bestellingen welke reeds zijn betaald met iDeal. Op de kortingsbon geven we geen contant geld terug. U gaat vervolgens direct weer verder met het sparen van punten. Makkelijker kan het niet!

Uw gegevens

Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor de klantenpas en indien u zich daarvoor aanmeldt, voor de Van Roessel-nieuwsbrief. Ook worden uw gegevens gebruikt wanneer u een bestelling plaatst in onze webshop, mits u uw klantenkaartnummer invult bij het bestellen. Door het aanvraagformulier in te vullen gaat u hiermee akkoord.

Vraag uw gratis klantenkaart aan via onderstaand aanvraagformulier